Pasta met boschampignons

Pasta met boschampignons

Voor 2 personen:
– 400 g verse pasta (verkrijgbaar in koelrayon)
– 300 g mengeling boschampignons
– 2 stengels prei
– 2 stengels selder
– 1 ui
– 200 g kippengehakt
– 2 eetlepels olijfolie
– peper en zout

Maak de champignons schoon en zorg dat er geen zand meer tussen zit. Maak de prei en selder schoon en snij fijn. Snij de chamignons grof. Snij de ui fijn. Verwarm de olijfolie in een grote pan en fruit de ui. Voeg het gehakt toe en laat het bakken. Voeg de prei en selder toe en laat 5 minuten stoven. Voeg de champignons toe.
Kook de pasta kort zoals aangegeven op de verpakking. Giet af, maar hou een beetje kookvocht apart. Voeg de pasta bij de groentemengeling en voeg het kookvocht toe. Laat nog een 2-tal minuten op het vuur staan. Kruid af met peper en zout.

print