Inspirerend & gezond koken

Workshops

In een gezellig kader gezond koken en elkaar inspireren of toch liever een interessante voordracht volgen? Bij Geniet.Eet.Leef. worden er voordrachten en workshops georganiseerd in telkens een ander thema. Zin gekregen om eens af te komen? Schrijf je alvast in.

Inspirerende workshops!

De kookworkshops zijn eenvoudig, vernieuwend en gezellig! Ze prikkelen je om thuis meteen aan de slag te gaan. De voordrachten die georganiseerd worden zijn to the point en no-nonsense. Laat je alvast inspireren! 

Mealprepping

07/12/2019    •   10:00  - 12:00    •   25,00

Kookdemo mealprepping! Kon je er de 1e keer niet bij zijn? Niet getreurd! Vanaf vandaag kunnen jullie zich inschrijven voor de 2e editie 🤩 Tijdens deze kookdemo leer ik jullie hoe je maaltijden kan voorbereiden voor een hele werkweek in een paar uur tijd 😁

Volzet

Help, mijn kind wordt dik (voordracht)

28/11/2019    •   19:00 - 20:00    •   €20,00

 

Heb je schrik dat je kind te dik wordt? Moét je eigenlijk wel ingrijpen? Moet mijn kind naar een diëtist of is het te jong? Tijdens deze uiteenzetting geeft diëtiste Laura Boccauw je inzicht in de situatie en krijg je hapklare tips die je kan toepassen thuis. Daarenboven heb je de kans om al je vragen rondom dit thema af te vuren. Je gaat naar huis met een hoofd vol gezonde inspiratie en een positieve kijk op de situatie.

Inschrijven Inschrijving loopt tot en met 27/11/2019