Inspirerend & gezond koken

Workshops

In een gezellig kader gezond koken en elkaar inspireren of toch liever een interessante voordracht volgen? Bij Geniet.Eet.Leef. worden er voordrachten en workshops georganiseerd in telkens een ander thema. Zin gekregen om eens af te komen? Schrijf je alvast in.

Inspirerende workshops!

De kookworkshops zijn eenvoudig, vernieuwend en gezellig! Ze prikkelen je om thuis meteen aan de slag te gaan. De voordrachten die georganiseerd worden zijn to the point en no-nonsense. Laat je alvast inspireren! 

Marion Maakt: Natural skincare

13/10/2018    •   10:00 - 13:00    •   55,00

Een heerlijke kop koffie (met melkschuimkraag!) of thee, een lekkere gezonde hap en een feel-good workshop met Marion Maakt.

Wist je dat veel (dure) verzorgingsproducten maar weinig werkzame ingrediënten bevatten en vooral uit water, verdikkingsmiddel, parfum, synthetische bewaarstoffen, etc. bestaan?
In deze workshop leer je hoe jouw huid en lichaam te verzorgen op een verantwoorde, duurzame manier, zonder een fortuin uit te geven. We maken gebruikt van 100% natuurlijke en kwaliteitsvolle grondstoffen.

Je gaat naar huis met vier producten:

– Een dagcrème vol antioxidanten en vitamines afgestemd op jouw huidtype
– Een hydraterende en verzorgende gezichtsreiniger
– Een zuiverende tonic
– Een verzorgende lippenbalsem (tegen koortsblazen, kloofjes en gescheurde mondhoekjes)

 

Inschrijven Inschrijving loopt tot en met 10/10/2018

BREAKFAST SESSIE met Eva Daeleman

06/10/2018    •   10:00 u  - 12:30 u     •   € 65,00

Heb je last van stress? Zou je dit positief kunnen inzetten? We schuiven aan tafel bij Geniet.Eet.Leef. voor een gezond ontbijt en gaan daarna van start met een interactieve workshop rond stress met Eva Daeleman (www.studiostil.be).

Inbegrepen: healthy breakfast door Geniet.Eet.Leef., koffie en thee onbeperkt, fruit en snackgroentjes, schrift en schrijfgerief, workshop

 

 

Inschrijven Inschrijving loopt tot en met 3/10/2018