Inspirerend & gezond koken

Workshops

In een gezellig kader gezond koken en elkaar inspireren of toch liever een interessante voordracht volgen? Bij Geniet.Eet.Leef. worden er voordrachten en workshops georganiseerd in telkens een ander thema. Zin gekregen om eens af te komen? Schrijf je alvast in.

Inspirerende workshops!

De kookworkshops zijn eenvoudig, vernieuwend en gezellig! Ze prikkelen je om thuis meteen aan de slag te gaan. De voordrachten die georganiseerd worden zijn to the point en no-nonsense. Laat je alvast inspireren! 

Druk op ons gewicht

16/03/2023    •   18:30 - 20:30    •   39 euro

Wie ons al een tijdje kent, weet wat onze visie is over afvallen: het is een complexe kwestie en het is zeker niet iedereen gegeven.
Een dieet starten is sowieso een no-go. Daarvoor ben je resoluut aan het verkeerde adres.

Maar … Er zit soms echt een druk op ons gewicht. De maatschappij wil dat we allemaal in maatje 38 passen, de huisarts vindt overgewicht levensgevaarlijk en je vindt jezelf te zwaar. Dat zorgt voor druk. Druk op ons plezier in het leven.

Wist je dat de meesten die op zichzelf de intentie hebben om gezonder te eten vaak net een ongezonder eetpatroon als resultaat overhouden? 

Laura begeleidt dagelijks mensen naar een gezond leven zonder in te boeten op porties, plezier en gezondheid. Zij zal deze workshop vormgeven.

Tijdens deze workshop leer je de verschillende oorzaken kennen waarom een gewicht precies naar omhoog gaat.
Je leert wanneer je gewicht kan dalen, maar ook wanneer het onbegonnen werk is. Deze avond zorgt ervoor dat je met een heldere en milde kijk naar buiten gaat. Het zorgt voor een goede mindset om zorg te kunnen dragen voor jezelf. Vanaf deze avond wordt voedzaam eten zorgen voor jezelf en luisteren naar je lichaam.

Informatie waar je al heel lang op zit te wachten, wordt hier op een schoteltje gepresenteerd voor jou.

 

Je komt toch ook?

 

Inschrijven Inschrijving loopt tot en met 12/03/2023

Haal de sleur uit je keuken.

06/04/2023    •   19:00 - 20:30    •   35 euro

Ow my god. Sinds ik (Laura) bevallen ben van mijn tweede kindje is het leven toch écht wel een stukje drukker geworden. Om mezelf goed te voelen vind ik het nochtans belangrijk dat ik niet steeds herval in dezelfde gerechten en dezelfde producten. Ik hunker naar plezier in mijn keuken en mijn voorraadkast en dat komt mijn gezin alleen maar ten goede: variatie en smullende smikkeltjes. Ik kan daar echt zoveel voldoening uit halen. Maar, er is echt wel een grote ‘maar’! Mijn tijd is goud en ik heb geen seconde over op mijn dag. Het moet dus allemaal snel en bijna hapklaar zijn.

Tijdens deze voordracht combineer ik mijn skills als ervaren diëtiste én als mama van 2 kindjes. Ik geef je tonnen tips waar je mond van zal openvallen.

De workshop bevat deze thema’s:

  • Producten die ik dikwijls koop in de winkel en automatisch variatie en inspiratie opleveren.
  • Tips om sneller én voedzamer te koken.
  • De kritische bril bij het kijken naar verpakkingen.

Ik voorzie stokken en stenen om het allemaal duidelijk uit te leggen :). Als ge mij kent, weet je dat je dat letterlijk mag nemen, haha! Ik voorzie je ook graag van een hartverwarmend drankje en hapje. Want geef toe: me-time is zo schaars… Als we het dan doen, doen we het goed!

Een ideaal moment om jezelf eens in de watten te leggen, een dochter-mama momentje, een vriendinnenavond of een uitje met collega’s. Iedereen welkom!

 

Inschrijven Inschrijving loopt tot en met 02/02/2023