Inspirerend & gezond koken

Workshops

In een gezellig kader gezond koken en elkaar inspireren of toch liever een interessante voordracht volgen? Bij Geniet.Eet.Leef. worden er voordrachten en workshops georganiseerd in telkens een ander thema. Zin gekregen om eens af te komen? Schrijf je alvast in.

Inspirerende workshops!

De kookworkshops zijn eenvoudig, vernieuwend en gezellig! Ze prikkelen je om thuis meteen aan de slag te gaan. De voordrachten die georganiseerd worden zijn to the point en no-nonsense. Laat je alvast inspireren! 

Haal de sleur uit je keuken.

06/04/2023    •   18:30 - 20:00    •   35 euro

Ow my god. Sinds ik (Laura) bevallen ben van mijn tweede kindje is het leven toch écht wel een stukje drukker geworden. Om mezelf goed te voelen vind ik het nochtans belangrijk dat ik niet steeds herval in dezelfde gerechten en dezelfde producten. Ik hunker naar plezier in mijn keuken en mijn voorraadkast en dat komt mijn gezin alleen maar ten goede: variatie en smullende smikkeltjes. Ik kan daar echt zoveel voldoening uit halen. Maar, er is echt wel een grote ‘maar’! Mijn tijd is goud en ik heb geen seconde over op mijn dag. Het moet dus allemaal snel en bijna hapklaar zijn.

Tijdens deze voordracht combineer ik mijn skills als ervaren diëtiste én als mama van 2 kindjes. Ik geef je tonnen tips waar je mond van zal openvallen.

De workshop bevat deze thema’s:

  • Producten die ik dikwijls koop in de winkel en automatisch variatie en inspiratie opleveren.
  • Tips om sneller én voedzamer te koken.
  • De kritische bril bij het kijken naar verpakkingen.

Ik voorzie stokken en stenen om het allemaal duidelijk uit te leggen :). Als ge mij kent, weet je dat je dat letterlijk mag nemen, haha! Ik voorzie je ook graag van een hartverwarmend drankje en hapje. Want geef toe: me-time is zo schaars… Als we het dan doen, doen we het goed!

Een ideaal moment om jezelf eens in de watten te leggen, een dochter-mama momentje, een vriendinnenavond of een uitje met collega’s. Iedereen welkom!

 

Inschrijven Inschrijving loopt tot en met 02/02/2023