Inspirerend & gezond koken

Workshops

In een gezellig kader gezond koken en elkaar inspireren of toch liever een interessante voordracht volgen? Bij Geniet.Eet.Leef. worden er voordrachten en workshops georganiseerd in telkens een ander thema. Zin gekregen om eens af te komen? Schrijf je alvast in.

Inspirerende workshops!

De kookworkshops zijn eenvoudig, vernieuwend en gezellig! Ze prikkelen je om thuis meteen aan de slag te gaan. De voordrachten die georganiseerd worden zijn to the point en no-nonsense. Laat je alvast inspireren! 

Wintersalades

22/11/2018    •   18.30  - 19.30     •   35 euro

Het seizoen van de salades is gedaan. Dat is iets wat ik zo vaak hoor op mijn consultaties met cliënten. Ook tijdens de winter kan je nochtans superlekkere salades maken. Ze zijn zelfs mijn persoonlijke favoriet. Wil je graag weten hoe je scoort bij je gezin met een wintersalade? En nog belangrijker: wil je weten welke voordelen ze hebben tijdens een winterdip? Kom het allemaal te weten terwijl je aanschuift aan de inspiratietafel.

We sluiten af met een heerlijke wintersalade. Je hoeft dus niet gegeten te hebben voordien :).

 

Volzet

Veerle Dobbelaere over menopauze

19/01/2019    •   10:30 - 12:00    •   € 65,00

Een heerlijke kop koffie, een gezond ontbijt en Veerle Dobbelaere die een interactieve workshop voorziet rond het thema menopauze.

Kom je ook?

 

 

 

Inschrijven Inschrijving loopt tot en met 18/01/2019

Het hele gezin gezond!

15/12/2018    •   10:00 - 11:30    •   € 25,00

Jij weet het zeker: je wil er voor die gezonde levensstijl gaan! Je komt thuis, zoekt een tof receptje en begint te roeren in de potten. Je zet alles op tafel en de rest van het gezin trekt de neusjes op: beikes, ik wil geen gezond eten. Hoe betrek je je kinderen en partner in je gezonde levensstijl? Hoe plan je alles in? Hoe hou ik mijn budget onder controle? Welke gezonde hapjes en drankjes kan ik voorzien tijdens de feestdagen? Dit en veel meer komt aan bod op deze interactieve workshop. Misschien ken je de spreekster wel via Instagram: mamasgezondetips. Psssttt: ’t Is met gezond ontbijtje, proevertjes, een leuke goodiebag en een infobundel met receptjes, tips & tricks!

Inschrijven Inschrijving loopt tot en met 12/12/2018