Studio Cliff

Visueel werken is krachtiger werken

De consultaties bij Geniet.Eet.Leef. zijn doortastend en interactief dankzij ijzersterke communicatie, ondersteund door beeldend materiaal. Wij misten enorm een aanbod aan materialen om te gebruiken tijdens onze consultaties. Begrijp ons niet verkeerd, er bestaan tools voor diëtisten, maar vaak is het niet meer dan een poster of een blad papier of werden ze ontwikkeld door een groot bedrijf dat amper 1 op 1 consultaties doet. Wij ontwikkelen écht materiaal om coachend aan de slag te gaan. Want cliënten begeleiden in een dieetpraktijk is meer dan verpakkingen leren lezen, toch?

Wij lazen boeken, volgden opleidingen en ging zelf aan de slag met blokjes, Lego, Playmobil en dat werkte goed. Het was alleen té kinderlijk en vooral niet laagdrempelig. Zo kwamen de toolboxen op de markt. Een echte must-have voor elke diëtist. Meer dan 100 collega’s zijn tot op vandaag nog steeds aan de slag hiermee. Dit was echt een groot succes! De tijd staat echter niet stil, technieken evolueren en wij groeien mee. We bleven niet stilstaan en zo werd ‘Het Consultatiezakje’ een feit. Het Consultatiezakje bevat echt zo’n waardevol, nieuw en mooi materiaal met nóg meer mogelijkheden! Daarnaast is het compacter dan de toolbox.

Wij geven consultaties waar onze cliënten niet genoeg van krijgen. Wij hebben tevreden cliënten die babbelen over ons tijdens de koffiepauze op hun werk en die in geuren en kleuren aan hun partner uitleggen wat ze bij ons gezien en gehoord hebben. Dát is pas mond-aan-mondreclame.

Ons aanbod laat jou met ons mee groeien. Ga mee over onze golf van creatieve inspiratie en geef die nodige boost aan jouw consultatiestijl. 

Het resultaat? 

   Je onderscheidt jezelf in je manier van communiceren. Je leert welke communicatie jou typeert.

  Je cliënt heeft het gevoel dat de informatie echt in zijn hoofd geplakt zit en laat het niet meer los.

 Je cliënt zit niet meer in een passieve, maar actieve houding tijdens de consultaties en kan zelf oplossingen aanreiken voor het probleem.

 Dat zorgt voor betere resultaten en jij hebt tonnen energie over op het eind van de dag! 

De workshops worden gegeven in een kant-en-klare vorm. Dat wil zeggen dat je na het volgen van de workshop meteen alles kan toepassen in de praktijk zonder enige vorm van voorbereiding. 

“Als je je het kan inbeelden, kan je het doen!”

Sneller in actie komen 

Betere communicatie – Meer succes OFFLINE

Dit is een all-in formule waarbij je een half jaar lang per kwartaal 1 workshop volgt. In deze formule zit ‘Het Consultatiezakje’ inbegrepen. Tijdens deze workshops leer je met je materiaal werken rond verschillende thema’s.  Deze workshops zijn steeds heel praktisch met het minimum aan theoretische achtergrond. Elke workshop bevat een DIY gedeelte waarbij we samen eigen materiaal ontwikkelen en dat je kan personaliseren zoals jij het wil. Hierbij kan je steeds rekenen op het advies van Laura en Nell.
Enkele weken na elke workshop wordt een digitaal overleg gepland waar je nog extra vragen kan stellen over het gebruik van je materialen.

Thema’s

 • Medische consultaties vormgeven (donderdag 28 september 2023)
 • Communicatie bij eetstoornissen (donderdag 7 december 2023)

Extra inbegrepen:

 • stationary set (want dat is leuk!)
 • lunch, snacks en drankjes tijdens de workshops
 • gratis toegang tot onze minibar vol met waardevolle downloads

Deze level-up van jouw consultaties vraagt een investering van 665,15 euro (totaalprijs).

Betere Communicatie – Meer Succes ONLINE 

Sommigen wonen gewoon te ver en daar hebben wij een oplossing voor gevonden. Het BC-MS programma kan je ook online volgen.

Het traject waar je leert communiceren op een hoger level zodat je cliënt aan je lippen gekluisterd hangt. Je krijgt ‘Het Consultatiezakje’ thuis per post en je leert via online workshops hoe je je consultaties ermee beeldend kan ondersteunen.

Je volgt via een online platform live 1 workshop per kwartaal  met telkens 1 thema. De thema’s en data voor komend jaar zijn de volgende (telkens van 9u30 tot 14u30).

Het programma bevat:

3 online workshops die live gegeven worden

 • Hét Consultatiezakje voor de diëtist boordevol materialen wordt naar je thuis opgestuurd
 • Toegang tot onze free minibar waar je downloadfiles vindt voor jou en je cliënten. Yay!

Wat krijg je hier niet, maar wel tijdens het all-in traject:

 • Digitale overlegmomenten met collega’s, Laura en Nell
 • Intens contact met je collega’s
 • DIY sessies: tijdens elke workshop voorzien we een DIY sessie waar je zelf consultatiemateriaal ontwerpt met advies van Laura en Nel
 • Lunch
 • Stationary set (oh boy, no)

Thema’s

Omgaan met weerstand (dinsdag 5 september 2023)
Medische consultaties vormgeven (dinsdag 12 december 2023)
Communicatie bij eetstoornissen (dinsdag 5 maart 2024)

Deze level-up van jouw consultaties vraagt een investering van 650 euro (totaalprijs).

 Taste sessions

Dit zijn geen trajecten, maar losse workshops waarvoor je telkens kan inschrijven. Op die manier kan je proeven van het Studio.Cliff aanbod en met ons kennismaken!

Thema’s

Themadag:

 • Emotie eten (datum en prijs volgt nog)
 • Werken met conversatiekaarten (datum en prijs volgt nog)
 • Kleur in je hoofd en buik (datum en prijs volgt nog)