Kip-curry wrap
Ingrediënten (voor 4 wraps):
– 4 sneetjes kipfilet (charcuterie) of reepjes kipfilet (vlees)
– 2 wortels
– 50 g ijsbergsla of veldsla
– 4 eieren
– 80 g verse kaas of smeerkaas
– verse bieslook
– currypoeder
– 1 koffielepel honing (hoeft niet)
– peper en zout
– 4 volkoren wraps
Bereidingswijze:
- Kook de eieren hard. Laat ze afkoelen en snijd ze in schijfjes.
- Schil ondertussen de wortels en snijd ze in fijne slierten met een dunschiller.
- Hak de bieslook fijn.
- Kruid de verse kaas met currypoeder en breng verder op smaak met peper, zout en eventueel honing. Voeg er ook de fijngehakte bieslook aan toe.
- Besmeer de wraps met de gekruide verse kaas. Verdeel er de sla, wortelsliertjes, schijfjes ei en rolletjes kipfilet per wrap over.
- Rol de wraps strak op en snijd eventueel in twee.
Tip: Je kan aan de gekruide verse kaas ook fijngesneden ananas of appel toevoegen.