GROENTEWOK MET QUORN

GROENTEWOK MET QUORN

Voor 2 personen:
– Anderhalf kopje wokmie
– 1 courgette
– 2 wortelen
– 2 stengels prei
– 1 stengel selder
– 1 rode ui
– 2 quornfilets
– 1 eetlepel olijfolie
– 2 eetlepels sojasaus
– 1 eetlepel vissaus
– peper

Snijd de ui in blokjes, de champignons in schijfjes en de rest van de groenten in reepjes. Verwarm de olie. Snijd de quornfilets in blokjes. Bak de blokjes goudbruin en voeg de wortelen, prei en selder toe. Roerbak gedurende 4 minuten. Voeg de champignons, courgette en rode ui toe en roerbak gedurende 3 minuten. Voeg de sojasaus en vissaus toe. Doe de wokmie bij de rest en voeg ongeveer 3 kopjes water toe. Roer goed om tot de wokmie gaar is. Als er te weinig water is en de wokmie niet klaar is, kan je extra water toevoegen. Kruid alles goed af met peper.

print