Gevulde puntpaprika met zoete aardappel

Print

Gevulde puntpaprika met zoete aardappel

Voor 1 persoon:
– 1 puntpaprika
– 100 g mager rundsgehakt
– 1 eetlepel Boursin cuisine Mediterraanse smaak
– 1 koffielepel magere gemalen kaas
– 1 zoete aardappel, in blokjes
– 1 eetlepel olijfolie
– gemengde sla
– Mexicaanse kruiden (kan je weglaten en vervangen door peper en zout)

Meng de zoete aardappel met een halve eetlepel olijfolie en Mexicaanse kruiden en zet in de oven op 200° gedurende 15 minuten à 20 minuten.
Bak het vlees in een antikleefpan en doe er de boursin bij. Halveer de paprika snijd de zaadlijst weg. Kruid af met Mexicaanse kruiden. Vul ze op met het mengsel en werk af met een beetje gemalen kaas. Zet ongeveer 10 minuten in de oven op 175°C. Haal uit de oven en werk af met de rest van de olijfolie. Dien op met sla en zoete aardappelblokjes.