BROCCOLISALADE MET EI

BROCCOLISALADE MET EI (lekker bij gebakken aardappeltjes)

Voor 2 personen:
– 1 grote broccoli, in roosjes, gestoomd
– 1 tomaat, in blokjes gesneden
– 1 kleine ui, in blokjes gesneden
– 2 eieren
– 1 eetlepel light mayonaise
– 125 g magere yoghurt (1 potje)
– peper, zout, nootmuskaat

Zorg ervoor dat de broccoli in kleine roosjes is. Voor dit gerecht kan je restjes gestoomde broccoli gebruiken.
Doe de tomaat en ui er door. Kook 2 eieren hard.
Meng 1 eetlepel light mayonaise met 1 potje magere yoghurt. Kruid dit met peper, zout en nootmuskaat. Laat de eieren schrikken en snijd in stukjes. Voeg bij de salade. Voeg de saus toe en meng goed.
Dit gerechtje past heel goed bij gebakken aardappelen.

print