De trajecten

Individuele begeleiding

Laura Boccauw, erkend diëtiste in Waregem, begeleidt je tijdens jouw persoonlijk traject!

3-MAANDEN TRAJECT VOEDING?

Intakegesprek (1 uur)

Eenmalige Ecalmeting + Individueel voedingsplan (30 – 45 min.)

11 voeding gerelateerde opvolgsessies

6-MAANDEN TRAJECT VOEDING?

Intakegesprek (1 uur)

Eenmalige Ecalmeting + Individueel voedingsplan (30 – 45 min.)

19 voeding gerelateerde opvolgsessies

Deze trajecten kunnen voor iedereen!
Een ander traject? Bekijk het hier

 

TRAJECT BOOST

Die billen zijn toch nog iets te dik, dat vetrolletje moest er niet meer zitten, dat buikje puilt toch nog een beetje uit, de enkels zijn gezwollen, … Vind je ook niet dat je eigenlijk nù al kan genieten van je lijf, zonder je streefgewicht reeds bereikt te hebben?
Ik noem het graag dé parel van Geniet.Eet.Leef. Er zijn heel wat vrouwen die hier succesvol afvallen en toch geen deal kunnen sluiten met hun lijf dat het nu zo goed is. Dat ze er nu van gaan genieten.

Tijdens dit traject wordt voedingsadvies gegeven, krijg je een persoonlijk eetschema en word je via verschillende metingen haarfijn opgevolgd. Daarenboven krijg je 2 uur uitleg over wat kleuren met je kunnen doen en waarom die ene blouse je buikje minder in de kijker zet en wat de reden is dat zwart soms toch dik lijkt te maken. Om het volledig te maken krijg je ook nog eens gratis een Bodysculptorsessie en een goodiebag. Ik zeg het, het is een pareltje dat staat te wachten op jou. Goesting om dit traject te volgen? Geef jezelf priori-tijd.

 

Dit traject past alvast bij Lucy, Louise en Karen!
Past het ook bij jou? Bekijk het hier

 • 1 intakegesprek (inclusief BIA -meting) (1 uur)
 • Eenmalige Ecalmeting + individueel voedingsplan (30 – 45 min.)
 • 3 voeding gerelateerde opvolgconsulten (3x30 min.)
 • 1 uur kleurcoaching
 • 1 uur stijlcoaching
 • 1 Bodysculptorsessie t.w.v. 60 euro GRATIS + 150 euro korting bij start kuur
 • 1 goodiebag GRATIS

TRAJECT CONTROLE-ETEN

Stress, drukte, teleurstelling, verveling en vermoeidheid zijn vaak emoties die gepaard gaan met eten. We noemen het in de volksmond emo-eten.
Tijdens het begeleiden van mijn cliënten merk ik dat afvallen vaak geen probleem is, maar het gewicht onderhouden wel. Vaak weten we wel wat we moeten doen, maar wil ons hoofd iets anders. Je hebt weinig tijd, je ervaart hierdoor stress en van stress krijg je al helemaal honger. Je trekt een zak chips open -yes! Ontlading- je eet hem helemaal leeg (ook die laatste kruimel). En dan komt dat ventje, we noemen hem ‘schuldgevoel’. “Morgen moet het anders”, denk je. Die collega komt nu toch wel met een muffin voor je neus staan die je wel wil, maar niet kan afslaan. Je komt thuis met een gevoel van ‘’t is allemaal om zeep”, trekt de kast open en neemt die laatste reep chocolade om hem volledig op te knabbelen. En dan sta je voor de spiegel en zeg je ‘ik kan nooit iets, ik heb geen karakter’. Jij hebt wel karakter, je hebt alleen niet de juiste handvaten om je kennis over voeding om te zetten in het juiste gedrag. De juiste handvaten vind je bij Geniet.Eet.Leef.

 

Dit traject past alvast bij Karen & Lucy!
Past het ook bij jou? Bekijk het hier

 • Intakegesprek, incl. BIA-meting (1 uur)
 • Eenmalige Ecalmeting + individueel voedingsplan (30-45 min.)
 • 3 voeding gerelateerde opvolgconsulten (3 x 30 min.)
 • 5 controle-eten gerelateerde opvolgconsulten (5 x 30 min.)

INDIVIDUELE SESSIES ZONDER TRAJECT NOG STEEDS MOGELIJK!

Je beslist zelf hoe vaak en om de hoeveel tijd je komt. Bij losse sessies is het niet mogelijk om wekelijks langs te komen.

Contact opnemen

Heb je goesting om met Laura aan de slag te gaan?
Individuele begeleiding nodig?