Geniet. Eet. Leef.

Laura Boccauw en Nell Lateur, Erkend diëtisten in Waregem

 • Ben je niet tevreden over je gewicht?
 • Ben je de weg kwijt in je eetpatroon?
 • Heb je nood aan medisch voedingsadvies?

HIER ZIT JE GOED

De tip tegen het
snoepen voor de tv!

Ben jij

 • 65+
 • Heb je een medische aandoening
 • Doorverwezen door je huisarts

Medische consultaties
Ben je doorverwezen door je huisarts of heb je een medisch probleem waarvoor voedingsadvies vereist is? Dan kom je best eens langs voor persoonlijk voedingsadvies.

 

ONZE WERKWIJZE

 • Jonger dan 65 en heb je geen medische aandoening?

Het Switchtraject
In het Switch traject lossen we al jouw voedingsvragen op en kneden we je mindset zodat gezond leven vanzelf gaat. Je hebt geen wilskracht of discipline nodig om dit programma tot een goed einde te brengen. Resultaat? Een gezonde relatie met voeding én jouw lichaam!

 

HET SWITCH TRAJECT

Jouw verhaal centraal

“Geweldige dingen komen nooit voort uit je comfortzone.”

– Laura Boccauw, oprichtster Geniet.Eet.Leef. –

Een gezond leven wacht op jou! 

 • Probeerde jij ook al 1001 diëten?
 • Wil je genieten van eten zonder te diëten?
 • Wordt 1 koekje automatisch 1 pak koeken? 
 • Je wil gezond leven + genieten + sociaal leven behouden? 
 • Heb je het gevoel dat je altijd maar aan eten denkt? 

Bij Geniet.Eet.Leef. in Waregem kom je terecht in een inspirerende en warme omgeving. We kiezen liever niet voor een klinische wachtzaal, maar wel voor een plek waar je even kan tot rust komen.

Met diëtistes Laura of Nell kan je discreet bespreken wat je wenst en samen kijken we naar de meest geschikte oplossing, vergezeld met een heerlijke dampende koffie of een lekkere kop thee.

Over Laura

Erkend diëtiste in Waregem

Klaar voor een vernieuwende aanpak? Laura Boccauw is gebeten door haar vak. Als klein meisje stond ze al achter het fornuis mee te loeren en later bleek dat de kookmicrobe ook in haar bloed zat. Ze is niet alleen geïnteresseerd in de smaak van voeding, maar ook in het effect hiervan op de gezondheid. Ze focust zich graag op een leuk leven. Dieetregeltjes geven haar angstzweet dus beslist ze om steevast haalbaar voedingsadvies te geven.

Door haar opvallende aanpak kwam ze regelmatig in de pers. Ze schoolde zich bij tot tabakoloog, diabeteseducator en life coach.  Ze is een rasechte possibilist want ze gelooft dat er miljoenen mogelijkheden zijn om jouw probleem op te lossen. Laura vindt graag de gepaste combinatie van deze mogelijkheden om tot een blijvend succes te komen. Verder blijft ze zich bijscholen om jou de beste begeleiding te bieden. Laura is professioneel, luisterend en to-the-point tijdens haar consultaties.

Klaar om samen aan de slag te gaan?

Over Nell

Erkend diëtiste in Waregem

Nell Lateur is afgestudeerd als diëtiste aan Hogeschool Gent. Sinds haar 16e begon haar interesse voor gezonde voeding op te borrelen en probeerde ze allerlei bizarre diëten uit. Nu weet ze wel beter en kiest ze voor een balans tussen gezonde voeding, beweging én genieten, dit werkt uiteindelijk toch wel beter op de lange termijn. Deze levensstijl wil ze dan ook overbrengen naar haar klanten. Balans is de sleutel tot succes!
In haar vrije tijd kan je ze vaak terug vinden in de sportschool omdat bewegen toch wel 1 van haar grootste passies is! Daarnaast is ze graag creatief bezig in de keuken en experimenteert ze graag met vegetarische en veganistische voeding.

Hieruit volgen dan ook haar specialisaties: sportvoeding, allergenen, FODMAP-dieet, gezonde voeding, kinderen, vegetarisme en veganisme.

Wil jij samen met Nell aan de slag naar een gezonde levensstijl?

Contact opnemen

Ja, ik wil met Laura of Nell aan de slag!