Kip-curry wrap

Kip-curry wrap

Ingrediënten (voor 4 wraps):

 

–          4 sneetjes kipfilet (charcuterie) of reepjes kipfilet (vlees)

–          2 wortels

–          50 g ijsbergsla of veldsla

–          4 eieren

–          80 g verse kaas of smeerkaas

–          verse bieslook

–          currypoeder

–          1 koffielepel honing (hoeft niet)

–          peper en zout

–          4 volkoren wraps

 

Bereidingswijze:

 

  1. Kook de eieren hard. Laat ze afkoelen en snijd ze in schijfjes.
  2. Schil ondertussen de wortels en snijd ze in fijne slierten met een dunschiller.
  3. Hak de bieslook fijn.
  4. Kruid de verse kaas met currypoeder en breng verder op smaak met peper, zout en eventueel honing. Voeg er ook de fijngehakte bieslook aan toe.
  5. Besmeer de wraps met de gekruide verse kaas. Verdeel er de sla, wortelsliertjes, schijfjes ei en rolletjes kipfilet per wrap over.
  6. Rol de wraps strak op en snijd eventueel in twee.

 

Tip: Je kan aan de gekruide verse kaas ook fijngesneden ananas of appel toevoegen.

print